2013/06/23

Renässans

Jag hade i flera år en så kallad modeblogg (inte världens roligaste ord). En nischad och inte så stor sådan. De senaste åren skrev jag på engelska och en dag kände jag att jag hade kommit till vägs ände – att jag behövde göra något nytt. Nu när jag skrev den meningen inser jag att det låter som att insikten kom för ganska länge sen, men den har endast ett par veckor på nacken. Well, well. Ett nytt designgrepp var inte nog. Nej, jag kände att det var dags att bryta med det gamla och börja om på nytt. Namnet består och jag kommer fortsätta skriva själviskt och framför allt längre om sånt som tilltalar mig; vare sig det är belgiskt mode med några år på nacken, dito hiphop eller något annat smalt ämne som inte är så super-trendy. Inget ont om såna sidor, mind you. Det finns bara andra som gör det så pass mycket bättre och mer passionerat än vad jag nånsin skulle kunna göra. Sen att de sidorna kanske lockar fler läsare är en annan sak. Men jag skriver främst för min egen skull. Att någon sen uppskattar det är bara en slutbossbonus.